top of page

Ons onderzoeksteam

Dit zijn de onderzoekers van Wageningen University & Research die betrokken zijn bij het JustRES-project
Picture 2.png

Dr.ir. Bas van Vliet

Universitair Hoofddocent

Leerstoelgroep Milieubeleid

Milieusocioloog. Expertise: sociaal technische veranderingen in milieu relevante urbane systemen: water en sanitatie, afval en energie infrastructuur. Daarnaast: curriculum ontwikkeling (Urbane) Milieuwetenschappen, Onderzoeker bij Amsterdam Institute of Advanced Metropolitan Solutions

Picture 4.png

Dr. Sanneke Kloppenburg

Universitair Docent

Leerstoelgroep Milieubeleid

Socioloog geinteresseerd in opkomende digitale technologie en gevolgen voor het sturen van duurzame consumptie en productie praktijken. Thematische focus ligt op duurzaamheidstransities in energie, mobiliteit en voedsel.

Picture 5.png

Bart Haagsma MSc

Promovendus

Leerstoelgroep Milieubeleid

Bart heeft een achtergrond in Bestuurs- en Organisatiekunde met een specialisatie in Communicatie, Beleid en Management (Utrecht University). In zijn studie heeft Bart ethnographisch onderzoek gedaan naar de culturele waarde van Dans in Surinameen betrokkenheid van jongeren in provinciale besluitvorming in de province Utrecht. Zijn MSc thesis omvatte een discourse analyse van Nederlandse parlementaire debatten over klimaatbeleid.

Portret Tamara V2.png

Dr. Tamara Metze

Universitair Hoofddocent

Leerstoelgroep Bestuur & Beleid

Opgeleid in Politieke Wetenschappen en Wetenschaps- en Technologie Studies met een PhD over deliberatief besturen aan de Universiteit van Amsterdam. Onderzoeksinteresse in democratische innovaties, framing, scenario ontwikkeling, energie en voedsel controversen. 

simone.jpg

Dr. Simone Haarbosch

Opgeleid aan de Avans Hogeschool in Urban Studies en een Master van de Radboud Universiteit in Human Geography. Gepromoveerd  aan de University of Aberdeen, Scotland.

Isha JustRES website_edited.jpg

Isha Groot MSc

Onderzoeksassistent

Leerstoelgroep Bestuur & Beleid

Onderzoeksassistent met passie voor een rechtvaardige energietransitie. Achtergrond in milieukunde en politicologie, met een masterdiploma in milieubeleid. Afgestudeerd op het onderwerp energierechtvaardigheid en -armoede in de warmtetransitie.  

JustRES Project Partners

logos partners.jpg
bottom of page